BELANGRIJKE MEDEDELING INSCHRIJVINGEN 2020-2021

Omwille van de coronacrisis zal onze opendeurdag van 25 april 2020 wellicht niet kunnen doorgaan. Dit heeft tot gevolg dat wij onze inschrijvingsprocedure aanpassen.

Via deze link kunnen jullie naar de voorinschrijving gaan voor alle studierichtingen op onze school. Jullie krijgen dan via mail bevestiging van ontvangst en verdere richtlijnen om jullie inschrijving definitief te maken.

Voor meer info en voorinschrijving voor 3 industriële wetenschappen (i.s.m. Don Bosco Mariaberg), klik hier.

Mochten jullie problemen ervaren bij het digitaal inschrijven, kunnen jullie dat tijdens de paasvakantie steeds melden via inschrijvingen@stjozefasoessen.be .

Vanaf 20 april zijn we opnieuw telefonisch bereikbaar op het nummer 00 32 3 667 22 88.

Ter verdere info:

  • Voor het eerste leerjaar A leggen wij een maximale capaciteit vast van 96 leerlingen. Deze capaciteit mag indien nodig opgetrokken worden.
  • Voor alle inschrijvingen vanaf het tweede jaar krijgt u een nummer van aanmelding op de wachtlijst. Wij moeten immers einde schooljaar eerst de grootte van onze klasgroepen kunnen bepalen n.a.v. de studiekeuze van onze eigen leerlingen. Jullie krijgen zo snel als mogelijk bevestiging van de inschrijving, en uiterlijk voor het sluiten van de school (4 juli 2020).

Beste groet

Nancy Lenaert

directeur

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Typ om te zoeken

X
X