Onze jaarthema's doorheen de jaren

  • 2018-2019
  • 2017 - 2018
  • 2016 - 2017
  • Eerder

Trots jullie te mogen aankondigen dat wij dit nieuwe schooljaar, nog meer dan anders, fris en monter van start willen gaan.

Zoals beloofd vertrokken wij vanuit de bevindingen uit de bevraging welbevinden bij onze leerlingen vorig jaar en het tevredenheidsonderzoek bij onze ouders om onze werking en opvoedingsproject te optimaliseren.

Download volledige tekst

Met het jaarthema ‘Back to FUNdamentals’* willen we weer extra focussen op waar het echt om moet draaien: het goed leren en leven van onze jongeren, met bewuste aandacht voor de ‘basics’ en de kwaliteit van alle processen die op een school lopen.

Doen we eigenlijk altijd, maar dit jaar willen we dat ook bewuster GRAAG en met PLEZIER doen, samen met jullie!

Download volledige tekst

Ondertussen is het een goede traditie dat we elk schooljaar een jaarthema vooropstellen dat dienst kan doen als een inhoudelijke kapstok voor al wat we binnen ons project ondernemen. Dit jaar is dat ‘Weten waarom’

Als we vanuit ons duidelijke, gemeenschappelijk doel en project – het goed leren en leven van iedereen op school – steeds bereid zijn er gewoon vol vertrouwen voor te gaan, dan vinden we samen vast de juiste weg en antwoorden, dan weten we waarom…

Download volledige tekst
Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Typ om te zoeken

X
X