INSCHRIJVINGEN 2021-2022

Omwille van de coronacrisis kunnen voorlopig onze infoavonden, opendeurdag , schoolbezoeken en scholenbeurzen niet doorgaan.

Inschrijven zal ook dit schooljaar digitaal verlopen. Hieronder zie je welke stappen je daarvoor best zet.

Stap 1. Je goed informeren

Hier op de website vind je alle informatie over onze school en een virtuele rondleiding. Binnenkort verschijnt hier ook een filmpje over de werking van onze eerste graad.

Stap 2. Digitaal infomoment

Op maandag 8 maart organiseerden we een online infomoment voor leerlingen zesde leerjaar en hun ouders.

Als je dat miste, geen nood: je vindt hier op de website vanaf half maart een nieuwe virtuele opendeurdag met meer info en filmpjes over onze werking naast alle andere informatie (infomap, lessentabellen, foto’s,…).

Stap 3. Voorbereiding inschrijving

Na het infomoment van 8 maart konden jullie via deze link (niet meer actief) al aangeven dat jullie graag zouden starten op onze school.

Heb je al een broer of zus die school loopt bij ons? Je kan dat aangeven in het formulier.

Iedereen krijgt na deze stap via mail verdere richtlijnen om vanaf 24 april de inschrijving definitief te maken (of vanaf 29 maart voor inschrijving in 1A van broers en zussen van huidige leerlingen). 

Voor informatie en inschrijvingen voor het 3de jaar Technologische wetenschappen klik je hier.

Stap 4. De effectieve inschrijving

Vanaf zaterdag 24 april, 9.00 uur, verschijnen hier de nodige knoppen om in te schrijven voor schooljaar 2021-2022.

Mochten jullie problemen ervaren bij het digitaal aanmelden of inschrijven, kunnen jullie dat steeds melden via inschrijvingen@stjozefasoessen.be .

We zijn ook alle schooldagen telefonisch bereikbaar op het nummer 00 32 3 667 22 88.

Voorrang voor broers en zussen in 1A:

Onze huidige leerlingen kunnen vanaf 29 maart een inschrijvingsformulier meekrijgen op het secretariaat en zo de voorrang laten gelden voor inschrijving in 1A voor eventuele broers en zussen. Let wel: bezorg ons dat inschrijvingsformulier voor zaterdag 24 april terug. Vanaf dan schrijven we gewoon verder chronologisch in.

Ter verdere info:

  • Voor het eerste leerjaar A leggen wij een maximale capaciteit vast van 96 leerlingen. Deze capaciteit mag indien nodig opgetrokken worden.
  • We schreven in de voorrangsperiode 21 zussen en broers in. Resterende capaciteit bij opening van de inschrijvingen: 75. 
  • Voor alle aanmeldingen vanaf het tweede jaar krijg je vanaf 24 april een nummer van aanmelding op de wachtlijst. Wij moeten immers einde schooljaar eerst de grootte van onze klasgroepen kunnen bepalen n.a.v. de studiekeuze van onze eigen leerlingen. Jullie krijgen zo snel als mogelijk bevestiging van de inschrijving, en uiterlijk voor het sluiten van de school (4 juli 2021).

Beste groet

Nancy Lenaert

directeur

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X
X