Gisteravond genoten Paulien, Lise en Julie bij het kacheltje in de lobby. Thijs en Lucas W. hadden zich van badkamer vergist.

De dag begint goed, 54 leerlingen nemen deel aan de eerst cappuccino club! Een groot succes!

Elke en Isabella verschijnen met mooie vlechtjes aan het ontbijt.

Aangenomen in Siena genieten we van de eerste zonnestralen in Italië.

Op weg vanuit de bus naar het centrum van Siena herkennen Wout S. Joeri en Quinten de wegen van de Strade Bianche. Hier heeft Wout Van Aert zijn tegenstanders ingehaald! Het is in werkelijkheid nog steiler dan op tv.

De leerlingen wandelen langs de duomo, piazza dell campo en beurs. Ze zijn opnieuw oprecht enorm geïnteresseerd en we krijgen veel vragen.

Séverine, Max, Britt S, Kim C. en Sophie gingen naar binnen in de duomo.

Jens, Steff LM, Thomas en Matisse zijn steeds het eerste groepje dat langskomt bij de leerkrachten. Ze maken bovendien een spectaculaire foto.

Maximiliaan pakte een flinke aanloop om Kim C. de berg op te duwen, maar ging daarbij bijna met Kim en kar omver.

Stef, Karel en Siebe vinden het wijkgevoel in Siena een mooi gegeven, ze willen dat dat in Essen en omstreken ook meer naar boven komt. Bovendien gaan ze voor een carrièreswitch naar fantino (jockey). Dat is een mooie bijverdienste!

Jammer genoeg regent het na de middag veel. Daphne, Britt T. En Gwen wilden graag de lange route wandelen in Siena, om zo de volledige stad te ontdekken, maar dit viel jammer genoeg in het water vanwege de regen…

Er werd goed geshopt: Gwen koopt een roze joggingpak, kleine uitleg van Robin: dat is een broek én trui in het roze! Wij vragen ons af of dit een kado is voor haar broer?!  Indi en Romy D hebben elkaar opgemaakt in de winkel. Het leek wel of Romy D een blauw oog had. Amber slaat een voorraadje make-up van Kiko in. Wout DJ kocht een horloge.

Laura, Jana, Dora, Kato, Lise, Evelien, Romy DB en Xanthe warmen op met een koffie in het mooie koffiehuis Nannini.

Anthe en Silke stappen goed ingeduffeld onder een bolletjesparaplu richting bus, de regen speelt ons parten.

Thijs, Warre, Michiel, Lucas W., Pieter Voeten en Joris Van Hove spelen nog een keer Mario Kart tijdens de terugreis naar het hotel.

Sterre en Julie gaan voor het eten nog joggen door de gietende regen. Dappere meisjes!

Het avondeten smaakt opnieuw goed: primo: pasta penne met tomaat-basilicumsaus, secundo: aardappelen met rozemarijn en kip, dolce: fruit (macedonia).

Anthe droogt haar jas nog even aan het kacheltje in de lobby. Laura en Robin maken kennis met het hondje van de hoteleigenaar.

Vanavond wordt er gequizd en spelletjes gespeeld.

Siebe, Kobe, Victor, Thomas, Maximiliaan en Gwen winnen de quiz. Dora, Robin, Romy P. En Romy D behalen een eervolle 2e plaats. Robbe V., Michiel, Lucas V. en Wout DJ brengen de avond al schakend door.

A domani!

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search