Vandaag 1 april, zijn we opgestaan met de eerste keer een blauwe hemel in Montecatini. Nadat de cappuccinoclub voor de laatste keer naar het “beste” cappuccinobarretje ging volgens Eggy, genoten we van ons laatste ontbijt in het hotel….. .  Daarna namen we de bus naar Rome, een busrit van ongeveer vier uur en moesten daarna de trein en twee metro’s… een lange rit dus. Hier zijn we ook het smerigste toilet ooit tegenkomen!! 

Maar het was het helemaal waard, we kwamen aan met zicht op het Colosseum. Daarna moesten we ons in vier groepjes verdelen om zo in een doorschuifsysteem uitleg te krijgen over de verschillende monumenten. 

In de middag kregen we wat vrije tijd en zijn we in kleine groepjes iets gaan eten. Zo kwamen we terecht in een typisch Italiaans restaurantje. 

Iedereen genoot van de vrije tijd in Rome en van de tradities en de kleine straatjes. Rome heeft ons op de eerste dag al aangenaam verrast, vooral de mooie en authentieke gebouwen. Na een mooie wandeling stond Eggy ons op te wachten in het Pantheon, daar kregen wat meer uitleg en een beetje geschiedenis.

Hij liet ons daarna het grootste ijssalon van Rome zien met maar liefst 150 verschillende smaken! 

Rond 18u keerden we terug naar ons nieuwe hotel. Iedereen was doodop van deze fantastische dag, en zo liep 1 april ten einde!!

Jette, Maud en Uttte

Utte, Jette en Maud

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search