Praktische info

 • Boeken en benodigdheden

  Vanaf schooljaar 2011 – 2012 bieden wij onze leerlingen de kans om de nodige handboeken en werkschriften te huren en aan te kopen via de boekenfondsservice Iddink. U kan op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier uw bestelling plaatsen op de website van Iddink en krijgt het boekenpakket, mits tijdige bestelling, netjes en vóór de start van het nieuwe schooljaar aan huis geleverd. Voor verdere informatie over de concrete werkwijze en eventuele ondersteuning bij uw bestellingen kan u uiteraard bij ons terecht.

  Het moet ook duidelijk zijn dat dit een vrijblijvend aanbod is: u kan er ook steeds voor kiezen de boeken op een andere manier aan te schaffen. Hierbij dient u er  wel op te letten dat u de juiste boeken aankoopt, zoals vermeld op onze boekenlijsten.

 • Dagindeling en bereikbaarheid

  UurActiviteit
  08:25u - 09:15uLesuur 1
  09:15u - 10:05uLesuur 2
  10:05u - 10:20uPauze
  10:20u - 11:10uLesuur 3
  11:10u - 12:00uLesuur 4
  12:00u - 12:50uMiddagpauze
  12:50u - 13:40uLesuur 5
  13:40u - 14:30uLesuur 6
  14:30u - 14:40uPauze
  14:40u - 15:30uLesuur 7

  Vervoer naar school
  De leerlingen die veraf wonen kunnen gebruik maken van bussen van De Lijn en van de trein. De bussen van De Lijn komen in de buitenrand van Essen, verder in Wuustwezel, Kalmthout en Stabroek en dat op meerdere plaatsen, zodat er al vlug een halte in uw buurt is.

  Trein
  Voor de uurregeling van de treinen (voordelig keycard tarief tussen Kapellen en Essen) kan u terecht op de website van de NMBS.

  De Lijn met Buzzy Pazz
  Lijn 670 : Essen – Kapellen – Antwerpen

  Lijn 672 : Stabroek – Putte – Essen

  Lijn 440 : Herentals – Loenhout – Wuustwezel – Achterbroek – Nieuwmoer – Essen

  Lijn 441 : Gooreind – Maria ter Heide – Achterbroek – Wildert – Essen

  Om gebruik te maken van deze bussen van De Lijn kan u het best een Buzzy Pazz kopen. Dit is een abonnement voor jongeren tot en met 24 jaar. Met een Buzzy Pazz mag u zeven dagen op zeven onbeperkt reizen met elke bus en tram van De Lijn in heel Vlaanderen. Bovendien hebben Buzzy Pazzers toegang tot vele voordelen via de Buzzy jongerensite.

  Op www.delijn.be vindt u alle informatie over de Buzzy Pazz terug. De school beschikt ook over een aantal folders met deze informatie. Hieronder geven we de belangrijkste richtlijnen weer.

  U moet uw Buzzy Pazz aanvragen met het aanvraagformulier Buzzy Pazz. U kunt dit formulier opsturen (ten minste vijftien dagen voor de aanvangsdatum) naar de dienst Abonnementen van De Lijn, Grotehondstraat 58 – 2018 Antwerpen.. Vergeet niet een kopie van uw identiteitskaart bij het aanvraagformulier te steken. Als u recht hebt op de extra gezinskorting, moet u een attest ‘gezinssamenstelling’ bij uw aanvraag voegen. U kunt dit attest afhalen op het gemeentehuis. Vervolgens sturen zij u een overschrijvingsformulier. Zodra zij uw betaling via overschrijving hebben ontvangen, sturen zij uw Buzzy Pazz op.

  Het kan ook sneller: als u naar een Lijnwinkel (adressen zie www.delijn.be) gaat en betaalt, kunt u de Buzzy Pazz meteen meenemen. Vergeet niet uw identiteitskaart mee te brengen. Indien u recht hebt op de extra gezinskorting, moet u een attest ‘gezinssamenstelling’ meebrengen. U kan dit attest afhalen op het gemeentehuis.

  Per fiets of te voet
  De leerlingen kunnen natuurlijk ook te voet of per fiets naar school komen.

 • Kosten en facturatie

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Vlotte communicatie en oudercontacten

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X
X