BOEKENFONDS IDDINK

Onze school biedt de boekenlijsten aan via het externe boekenfonds Iddink.

Bij inschrijving krijgen jullie de nodige instructies om een account aan te maken op de website van Iddink en de schoolcode, die nodig is om de juiste boekenlijsten te vinden.

Bij tekstboeken hebben jullie de keuze om deze aan te kopen of te huren aan een derde van de nieuwprijs. Invulboeken zijn uiteraard steeds aan te kopen.

De gehuurde boeken worden aan het einde van het schooljaar weer ingeleverd via de school. 

U krijgt voor alle nodige handelingen steeds tijdige mails van Iddink zelf. Ook de facturatie verloopt uitsluitend via hen.

We bewaken zorgzaam de totale kostprijs van onze boekenlijsten per leerjaar. Door onze keuze voor werken met Chromebooks konden we al duurdere woordenboeken, atlassen en grafische rekenmachine schrappen van de lijst aan te schaffen schoolmateriaal. Op die manier proberen we schoollopen zo budgetvriendelijk mogelijk te organiseren.

Mocht u toch problemen ervaren bij het aanschaffen van de boeken, of andere bezorgdheden hebben dorheen het schooljaar i.v.m. het boekenfonds kan u steeds bij ons terecht.

Ook indien u verkiest de boeken op een andere manier aan te schaffen, kan dat uiteraard.

Voor al uw vragen (bv. opvragen boekenlijsten e.d.) neemt u best contact op met mevr. Christ’l Ulens (UL@stjozefasoessen.be of tel. 03/667.22.88)..

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search