Vlotte communicatie

We vinden een open en transparante samenwerking en vlotte informatiestroom tussen school en ouders erg belangrijk en essentieel voor een optimale begeleiding van onze leerlingen.

Om de wederzijdse informatiestroom optimaal te ondersteunen geven we ouders een co-account in Smartschool met toegang tot de puntenboeken, documenten, briefwisseling en kalender en het interne berichtensysteem. Wie wil kan ook steeds via gewone e-mail de nodige personeelsleden contacteren (zie link naar e-mail in personeelslijst).

Voor dringende zaken staan wij telefonisch ter beschikking tijdens de schooluren en kan steeds een afspraak voor gesprek gemaakt worden (ook buiten de voorziene oudercontacten en na schooltijd). Ook via het contactformulier op deze website, bereikt u ons snel.

Onze algemene oudercontacten bieden telkens de mogelijkheid om zowel de klassenleraars, vakleerkrachten, zorgleerkachten als directie te spreken. Bij rapportuitreikingen komt u bij de klassenleraars terecht maar zijn ook de vakleerkrachten ter beschikking voor eventuele verdere informatie en bespreking (eventueel na afspraak).

We moedigen iedereen graag aan om snel en efficiënt zaken op te nemen wanneer het als nodig aanvoelt. We luisteren graag en doen steeds ons best u verder te helpen.

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet. Maar u kan ons steeds een e-mail sturen, wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search